Моят списък с блогове

събота, 11 февруари 2017 г.

Bonilash - серум за мигли

Привет!

Бих искала да ви споделя своите впечатления от употребата на серума за растеж на миглите - Bonilash.
Ползвам го вече от близо два месеца. Бях забелязала, че доста косъмчета от миглите ми взеха да падат и реших, че вече е редно да взема някакви мерки. След много размисли, реших да се доверя на Bonilash. Държа да отбележа, че не правя реклама на продукта, а просто искам да споделя своето мнение и да ви покажа добрият резултат, който постигнах, благодарение на серума.


Това което прочетох в официалният сайт на Bonilash е, че основното активно вещество на серума за мигли се казва bimatoprost, което представлява ефикасен стимулатор на растежа на миглите, също така има положителен ефект върху дължината и плътността им, повишава броят им и повлиява положително наситеността на естествения им цвят. Биматопростът действа директно на корените на миглите. Раздразва фоликула на косъма, активира неговия растеж, удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли.
Текстурата на серума е прозрачна и гелообразна, без определен мирис. Нанася се лесно, като очна линия, по дължината на горния клепач. Клепачът трябва да е затворен. Не е нужно да се нанася много от серума, защото прекомерното количество може да предизвика раздразнение на кожата на клепача. Важно е да се нанася върху добре почистена кожа, предимно вечерно време. Нямам неприятно усещане върху клепачите си, нито проява на алергични реакции или други неразположения от употребата на продукта.
Държа да подчертая - > НЕ се слага във вътрешността на окото и по линията на долните мигли.
Като цяло една опаковка от 3 ml е достатъчна за 5-6 месечна редовна употреба.

Принципно винаги съм имала хубави и дълги мигли, но в последната година, забелязах,че станаха много редки и взеха да падат. След редовна употреба в продължение на два месеца, усетих подобряване на общото състояние на миглите ми. Станаха по-дълги и започнаха да израстват косъмчета. Намаля и прекомерното им падане. 
Като цяло съм много доволна от продукта и бих препоръчала на жените, които искат хубави, здрави и пърхащи мигли. Ефект определено има и предполагам, че след още няколко месеца, ще последва напълно преобразяване.
Представям ви резултатът, който успях да постигна само за два месеца.
Съжалявам, че не мога да ви покажа снимка преди това, понеже не направих такава. Бях доста скептично настроена към продукта и не очаквах, че ще последва добър краен резултат.
Цената на Bonilash е около 50-55 лева, но пък употребата на продукта трае повече време и дава положителни резултати, заради, което си заслужава човек да похарчи тези пари. Поне при мен има добър развой и съм много доволна. Препоръчвам!


За повече информация, може да посетите сайта на Bonilash или да отправите запитване в някоя аптека.

И така мили дами, бъдете неотразими, усмихнати и положително настроени, защото всичко, което правим с любов и добра грижа, води в повечето случаи до добри резултати!

До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар